EVENIMENTE » 9 Mai » Covasna

COVASNA

Sfantu Gheorghe
-
Instalarea de „Corturi Europa” în cele cinci orase ale judetului (Sfântu Gheorghe, Întorsura Buzaului, Covasna, Târgu Secuiesc si Baraolt) cu scopul diseminarii de materiale informative despre Uniunea Europeana, testarea cunostintelor cetatenilor despre EU, organizarea de concursuri ad-hoc cu premii celor interesati – 9 mai orele 10.00 – 16.00.
-
Concurs cu tematica europeana destinat tinerilor prin postul de radio local Sláger Rádió – 8-9 mai
-
Concurs despre Uniunea Europeana între liceenii din judet în parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret – 9 mai ora 14.00 la Grupul Scolar Puscas Tivadar din Sfântu Gheorghe.
-
Concurs de eseuri pentru elevi cu titlul „Eu ca cetatean European” si premierea acesteia. Se vor puncta originalitatea, documentarea, creativitatea, realismul si spiritul inovativ al eseurilor – 10 mai.
-
Concert simfonic în biserica reformata din centrul municipiului Sfântu Gheorghe.
- Integrarea în UE bate la usa – conferinta cu participarea institutiilor publice din judet si reprezentantilor parlamentari din judet –19 mai.

INFORMATII SUPLIMENTARE: Centrul de Informare Europeana - P-ta Libertatii, nr. 1, tel/fax: +40-267-313335, e-mail: europa@covasna.info.ro