DEZVOLTARE REGIONALA Politici si programe de dezvoltare regionala Programe Phare Phare 2003 Infrastructura regionala si locala / Inundatii


 

UNIUNEA EUROPEANA

Program finantat prin Phare
Phare 2003 – Coeziune Economica si Sociala
Infrastructura regionala si locala / Inundatii
CFP – 2/2006

Ministerul Integrarii Europene

Ministerul Integrarii Europene lanseaza licitatia de propuneri de proiecte în cadrul schemei de finantare nerambursabila “Infrastructura regionala si locala / Inundatii“ din cadrul programului Phare 2003 Coeziune Economica si Sociala.

Aceasta schema de investitii ofera asistenta tehnica si sprijin financiar institutiilor de învatamânt din localitatile afectate de inundatiile din perioada aprilie- august 2005.

Pentru aceasta licitatie sunt disponibili 12,360 milioane Euro, din care 8,965 milioane Euro din fonduri ale Uniunii Europene si 3,395 milioane Euro co-finantare de la bugetul de stat.

Solicitantii sunt consilii judetene în parteneriat cu consiliile locale, respectiv unitatile de învatamânt superior, care sunt proprietarii imobilelor ce urmeaza a fi reabilitate si/sau reconstruite. Sprijinul financiar oferit pentru solicitanti, precum si lista unitatilor de învatamânt ce urmeaza a fi reabilitate si/sau reconstruite au fost aprobate prin HG nr.295/2006.

Ghidul Solicitantului este disponibil pe internet, pe site-ul Ministerului Integrarii Europene www.mie.ro si al Centrului de Informare al Delegatiei Comisiei Europene în România www.infoeuropa.ro

Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 8 iunie 2006, ora 16:00. Cererile vor fi depuse la sediul Ministerului Integrarii Europene din B-dul Libertatii nr.12, sector 5, Bucuresti.