închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 13 iunie 2007 - Conferinta de lansare a obiectivului cooperare teritorial„ european„
Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor vã invitã joi, 14 iunie 2007 începând cu ora 9.00 la Conferinta de lansare a obiectivului cooperare teritorialã europeanã pe care ministerul o organizeazã în colaborare cu INTERACT Office Viena, la Camera de Comert si Industrie a României.
 
Conferinta se va desfãsura pe parcursul a douã zile si va prezenta programele în cadrul cãrora beneficiarii din România pot aplica, precum si specificul dezvoltãrii de proiecte aferente cooperãrii teritoriale.
 
La conferintã participã ministrul dezvoltãrii, lucrãrilor publice si locuintelor din România, LŠszlů BORB…LY, ministrul adjunct al dezvoltãrii si lucrãrilor publice din Bulgaria, Iskra MIHAILOVA si secretarul de stat din cadrul Biroului Primului Ministru din Ungaria, BŠlint MAGYAR. 
 
Experti din cadrul Comisiei Europene - Directia Generalã de Politici Regionale (DG REGIO), alãturi de reprezentanti din state europene implicate în programele de cooperare teritorialã vor prezenta experienta lor, din perioada 2000-2006, privind programele de cooperare teritoriala cu finantare europeanã. De asemenea, expertii europeni responsabili cu gestionarea programelor în perioada 2007-2013 vor oferi beneficiarilor români informatii de actualitate, necesare pregãtirii din timp a acestora în vederea primelor licitatii de proiecte.
 
La eveniment sunt asteptati peste 250 de participanti din tarã si din strãinãtate.

Vã anexãm agenda evenimentului.

Agenda
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864