închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 4 septemrbie 2007 - Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Locuintelor a relansat ziarul euROpeanul

A fost relansat ziarul „euROpeanul”, publicatie bilunarã, distribuitã si editatã, într-un tiraj de 80.000 de exemplare, de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor. Ziarul este disponibil în gãri, agentii de voiaj, în trenurile InterCity, la metrou, aeroportul “Henri Coandã”, camerele de comert si industrie, prefecturi, consilii judetene si la centrele de consiliere pentru cetãteni. 

euROpeanul îsi propune informarea cetãtenilor cu privire la fondurile structurale, modul în care acestea pot fi accesate si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Articolele abordeazã atât subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tintã distincte ale ziarului: administratia publicã localã, institutii de învãtãmânt, unitãti sanitare, mediul de afaceri.

În primul numãr, László Borbély, ministrul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor vorbeste despre Programul Operational Regional – Regio, despre polii urbani de crestere, despre infrastructurã si dezvoltare regionalã, evidentiind rolul decisiv al autoritãtilor locale în dezvoltarea de proiecte de succes finantate din fonduri structurale.

Tot în acest numãr aflãm cum sã procedãm pentru a gãsi consultantul potrivit pentru elaborarea si implementarea proiectelor, cum pot fi dezvoltate activitãtile de turism sau cum sprijinã fondurile europene dezvoltarea capitalului uman.

Pentru cã ziarul si-a propus sã fie cât mai aproape de cetãteni, redactia euROpeanul asteaptã întrebãri legate de fondurile europene la europeanul@chelgate.ro.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864