închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 17 septembrie 2007 - A apărut al doilea număr al publicatiei euROpeanul

A apãrut numãrul 2 al publicatiei euROpeanul, distribuitã si editatã, într-un tiraj de 80.000 de exemplare, de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor. Ziarul este gratuit si este disponibil în gãri, agentii de voiaj, în trenurile InterCity, la metrou, aeroportul “Henri Coandã”, camerele de comert si industrie, prefecturi, consilii judetene si la centrele de consiliere pentru cetãteni.

euROpeanul îsi propune informarea cetãtenilor cu privire la fondurile structurale, modul în care acestea pot fi accesate si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Articolele abordeazã atât subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tintã distincte ale ziarului: administratia publicã localã, institutii de învãtãmânt, unitãti sanitare, mediul de afaceri.

În acest numãr, Anastassios Bougas, directorul Unitãtii România din cadrul DG Regio (Comisia Europeanã) explicã ce trebuie sã învãtãm din experienta perioadei de preaderare si care sunt aspectele ce trebuie tratate cu atentie în gestionarea fondurilor structurale.

 

Rãzvan Cotovelea, directorul Autoritãtii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor explicã care este rolul ACIS, care este situatia programelor si a documentelor în acest moment si ce solutii existã în problema managementului proiectelor care primesc finantare.

Pentru cã ziarul si-a propus sã fie cât mai aproape de cititori, redactia euROpeanul asteaptã întrebãri legate de fondurile europene la europeanul@chelgate.ro.

Publicatia poate fi accesatã si online la http://www.mdlpl.ro/index.php?p=1118

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864