închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 24 septembrie 2007 - Conferinta de Lansare a portalului www.business-entrepreneur.ro
Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) vã invitã sã participati la Conferinta de Lansare a portalului www.business-entrepreneur.ro, un instrument guvernamental de sprijinire a sectorului întreprinderilor mici si mijlocii din România prin intermediul utilizãrii mecanismelor specifice economiei bazate pe cunoastere.
 
Conferinta va avea loc marti, 25 septembrie 2007, începând cu orele 12:00, în sala Iridium a hotelului Howard Johnson din Bucuresti.
 
Evenimentul este organizat de cãtre Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor în colaborare cu Ministerul pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, în cadrul proiectului “Asistentã Tehnicã pentru Dezvoltarea IMM-urilor din România”, finantat prin programul Phare 2004. La eveniment vor participa reprezentanti ai celor douã ministere organizatoare, ai Reprezentantei Comisiei Europene în România, precum si ai altor institutii publice si private implicate în dezvoltarea sectorului IMM.
 

Informatii de background


Acest portal, realizat cu sprijinul Comisiei Europene si finantat prin programul Phare 2004, va avea douã componente majore, respectiv e-guvernare si e-business.
 
Dezvoltarea întreprinderilor mici si mijlocii necesitã o activitate sustinutã de sprijin din partea institutiilor administratiei publice care implementeazã politici specifice si furnizeazã servicii acestui sector. În acest context, portalul permite participarea directã a acestor institutii la componenta de e-guvernare, prin intermediul unei sectiuni special dedicate, având rolul de a permite accesul rapid al IMM la informatiile furnizate de cãtre institutiile publice de resort pe domenii de interes, precum acte normative la nivel national si european aplicabile, politici si instrumente de sprijin al IMM, oportunitãti de finantare, precum si schimbul de informatii si cunostinte între institutiile publice si întreprinderile mici si mijlocii pe aceste domenii.  

De asemenea, componenta de e-business a portalului are rolul de a permite întreprinderilor mici si mijlocii efectuarea de tranzactii online, precum si de a furniza utilizatorilor accesul la servicii de consultantã în afaceri, e-commerce, cataloage de produse specifice, si crearea unei prezente online prin intermediul unei pagini web proprii în cadrul portalului.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864