închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 24 septembrie 2007 - A apărut prima editie specială regională a publicatiei euROpeanul

A apãrut prima editie specialã regionalã a publicatiei euROpeanul, dedicatã regiunilor Nord-Vest (jud. Cluj, Bihor, Bistrita Nãsãud, Maramures, Satu Mare si Sãlaj) si Centru (jud. Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu). Editia este distribuitã si editatã într-un tiraj de 80.000 de exemplare, de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor. Ziarul este gratuit si este disponibil în gãri, agentii de voiaj, camere de comert si industrie, prefecturi, consilii judetene si centre de consiliere pentru cetãteni aflate în cele douã regiuni si în trenurile InterCity, la metrou si aeroportul “Henri Coandã”.

euROpeanul îsi propune informarea cetãtenilor cu privire la fondurile structurale, modul în care acestea pot fi accesate si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Articolele abordeazã atât subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tintã distincte ale ziarului: administratia publicã localã, institutii de învãtãmânt, unitãti sanitare, mediul de afaceri cât si informatii specifice celor douã regiuni.

În acest numãr, Adrian Vasilescu, consilier al Bãncii Nationale a României, a rãspuns unor întrebãri legate de absorbtia fondurilor UE. Acesta vorbeste despre cât de pregãtiti sau nepregãtiti sunt actorii din piatã pentru a asigura cofinantarea proiectelor si despre capacitatea companiilor de a atrage excesul de monedã existent pe piatã.

Pentru cã ziarul si-a propus sã fie cât mai aproape de cititori, redactia euROpeanul asteaptã întrebãri legate de fondurile europene la europeanul@chelgate.ro.

Publicatia poate fi accesatã si online la http://www.mdlpl.ro/index.php?p=1118 
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864