închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 15 octombrie 2007 - A apărut al patrulea număr al publicatiei euROpeanul
A apãrut numãrul 4 al publicatiei euROpeanul, distribuitã si editatã, într-un tiraj de 80.000 de exemplare, de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor. Ziarul este gratuit si este disponibil în gãri, agentii de voiaj, în trenurile InterCity, la metrou, aeroportul “Henri Coandã”, camerele de comert si industrie, prefecturi, consilii judetene si la centrele de consiliere pentru cetãteni.
 
euROpeanul îsi propune informarea cetãtenilor cu privire la fondurile structurale, modul în care acestea pot fi accesate si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Articolele abordeazã atât subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tintã distincte ale ziarului: administratia publicã localã, institutii de învãtãmânt, unitãti sanitare, mediul de afaceri.
 

În acest numãr, Marius Gogescu, presedintele Autoritãtii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice explicã care sunt principalele modificãri operate în legislatia achizitiilor publice si care va fi impactul acestora în special asupra beneficiarilor proiectelor cu finantare europeanã.

Aura Rãducu, desk officer în cadrul DG Regio H3 – Romania si Johan Welten, ofiter financiar adjunct în cadrul reprezentantei Comisiei Europene în România subliniazã ce trebuie sã învãtãm din experienta PHARE si care vor fi provocãrile fondurilor structurale. 


Pentru cã ziarul si-a propus sã fie cât mai aproape de cititori, redactia euROpeanul asteaptã întrebãri legate de fondurile europene la europeanul@chelgate.ro.

Publicatia poate fi accesatã si online la http://www.mdlpl.ro/index.php?p=1118

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864