închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 8 noiembrie 2007 - Conferinta Open Days – Săptămâna europeană a regiunilor în România

Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor vã invitã sã participati la Conferinta „Open Days – Sãptãmâna europeanã a regiunilor în România”, eveniment de prezentare a implicãrii regiunilor în crearea de locuri de muncã si crestere economicã, precum si a oportunitãtilor de finantare pentru regiunile României, oferite prin programele gestionate de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor.
  
Conferinta va avea loc în Bucuresti la Hotel Parc – Best Western (Bd. Poligrafiei, Nr. 3-5 , Sala Terra Grand Ballroom - parter)  în data de 8 noiembrie 2007, între orele 9.30 -14.30.

Sunt invitati sã participe: dl. László Borbély, ministrul dezvoltãrii, lucrãrilor publice si locuinþelor,  dl. Rãzvan Cotovelea, director general al Autoritãtii de Management pentru Cadrul de Sprijin Comunitar, Ministerul Economiei si Finantelor, dna Emoke Fekete, consilier de stat, Cancelaria primului ministru si dl. David Sweet – responsabil pentru România, Direcþia Generalã pentru Politicã Regionalã a Comisiei Europene, dl. Sorin Maxim, vicepresedintele Asociaþiei Agentiilor pentru Dezvoltare Regionalã din România si dl. Gabriel Friptu, director general al Autoritãtii de Management a Programului Operational Regional din cadrul Ministerului Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor.
 
Evenimentul se doreste a fi un prilej de expunere, dezbatere si clarificare a celor mai importante aspecte tehnice legate de implicarea regiunilor în crearea de locuri de muncã si în cresterea economicã si este adresat urmãtoarelor grupuri tintã: administratia publicã din mediul urban, oameni de afaceri, IMM-uri si ONG-uri.
 
Presa este invitatã sã participe la întreaga conferintã.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864