închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 27 noiembrie 2007 - O sansă în plus pentru dezvoltarea zonei de granită din sudul tării – Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013
În luna decembrie a acestui an, Programul de Cooperare Transfrontalierã România-Bulgaria 2007-2013 va fi aprobat de cãtre Comisia Europeanã, iar Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, ca Autoritate de Management a acestui program, a început o serie de seminarii interactive pentru prezentarea pachetului aplicantului cãtre potentialii beneficiari.

Primul seminar a avut loc astãzi, 27 noiembrie 2007, la Cãlãrasi si a avut printre participanti reprezentanti ai administratiei publice si ONG-urilor atât din România, cât si din Bulgaria.

Subiectele discutate au avut în vedere aspecte importante privind obtinerea de finantare pentru proiectele depuse de potentialii beneficiari. Astfel, au fost prezentate si explicate elemente importante privind eligibilitatea (activitãti care pot fi finantate, beneficiari care se încadreazã în publicul tintã vizat de program, cheltuieli eligibile care pot fi finantate), completarea cererii de finantare, evaluarea proiectelor si criteriile de selectie.

Urmãtorul seminar de acest tip, care va avea loc tot anul acesta, pe 29 noiembrie, se va desfãsura la Calafat.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864