închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 16 ianuarie 2008 - Intalnire in vederea stabilirii de noi actiuni în domeniul locuire din Strategia Guvernului României de îmbunătătire a situatiei romilor
László Borbély, ministrul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor si Anna Horváth, secretar de stat în Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor s-au întâlnit marti, 15 ianuarie 2008, cu Gruia Ioan Bumbu, presedintele Agentiei Nationale pentru Romi pentru a stabili noi actiuni în domeniul locuire din Strategia Guvernului României de îmbunãtãtire a situatiei romilor.

“Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor numãrã printre prioritãtile sale problematica romilor. Dorim sã alocãm fonduri din bugetul MDLPL pentru a implementa un program pilot ce vizeazã construirea de locuinte sociale pentru romi, a declarat László Borbély.

Programul pilot se va desfãsura în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, locatiile exacte urmând a fi stabilite ulterior. Se va avea în vedere de asemenea corelarea programelor deja existente si aflate în derulare prin intermediul MDLPL sau al Agentiei Nationale pentru Romi sau al Fondului Român de Dezvoltare Socialã.

În urma întrevederii s-a stabilit un program de întâlniri lunare pentru analiza progresului si pentru buna desfãsurare a demersurilor fãcute în privinta locuirii populatiei de etnie romã.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864