închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 15 februarie 2008 - Sedinta comun„ a Comitetului ministerial pentru Situatii de Urgent„ si a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgent„

Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor vã invitã luni, 18 februarie 2008, ora 12.00, la sediul Inspectoratului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgentã ,,Dealu Spirii“, Str. Calea 13 Septembrie, nr.135, sector 5 la sedinta comunã a Comitetului ministerial pentru Situatii de Urgentã si a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgentã.
 
La sedinta având ca temã ,,Consolidarea clãdirilor de locuit existente din municipiul Bucuresti, încadrate în clasa I de risc seismic si care prezintã pericol public” vor participa LŠszlů BORB…LY, ministrul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, Cãtãlin DEACONESCU, prefect al Municipiului Bucuresti, Adriean VIDEANU, primar general al Primãriei Municipiului Bucuresti si Gl. Lt. Vladimir SECARÃ, inspector general Inspectoratul General pentru Situatii de Urgentã.

AGENDA


1. Stadiul Programului de actiuni privind consolidarea clãdirilor de locuit multietajate încadrate în clasa I de risc seismic si care prezintã pericol public  din Municipiul Bucuresti.

Prezintã: Ministru LŃSZL” BORB…LY

2. Actiuni întreprinse de Institutia prefectului în aplicarea prevederilor O.G nr. 20/1994 republicatã.

Prezintã: Prefect CÃTÃLIN DEACONESCU

3. Stadiul actiunilor în responsabilitatea Primãriei Municipiului Bucuresti privind reducerea riscului seismic al constructiilor existente cu destinatia de locuinte potrivit prevederilor O.G nr. 20/1994 republicatã.

Prezintã: Primar general ADRIEAN VIDEANU

4. Actiuni si mãsuri preventive privind gestionarea situatiilor de urgentã specifice riscului la cutremure cuprinse în planul de apãrare al Municipiului  Bucuresti.

Prezintã: Inspector sef  I.S.U – Bucuresti: gl.brg. AUREL UDOR 

5. Efectele unui cutremur major asupra fondului construit din Municipiul Bucuresti.

Prezintã: MDLPL – Comisia Tehnicã Reducerea Riscului Seismic: Ing. DRAGOS BADEA

6. Stadiul identificãrii si inventarierii clãdirilor de locuit vulnerabile la cutremure; mãsuri întreprinse privind avertizarea populatiei din zonele expuse riscului la cutremure.

Prezintã: Primarii sectoarelor Municipiului Bucuresti

7. Noi solutii de consolidare ce urmeazã a fi implementate în cazul clãdirilor de locuit cu parter flexibil din Municipiul Bucuresti.

Prezintã: Director C.N.R.R.S conf. Dr. ing. RADU VÃCÃREANU

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864