închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 11 ianuarie 2006 - Reuniunea Comitetului Informal România – UE privind Reforma Administratiei Publice
Joi, 12 ianuarie a.c., orele 9.00, va avea loc la sediul Ministerului Integrarii Europene reuniunea Comitetului Informal România – Uniunea Europeana privind Reforma Administratiei Publice. Reuniunea va fi co-prezidata de Anca Daniela Boagiu, ministrul integrarii europene si de Wenceslas de Lobkowicz, din cadrul Comisiei Europene. Vor fi prezenti, de asemenea, ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga si Viorel Hrebenciuc, presedintele Comisiei pentru integrare europeana a Parlamentului României.

La lucrari vor participa reprezentanti ai Comisiei Europene (Directia Generala Extindere), ai Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, ai organismelor financiare internationale, precum si ai administratiei publice centrale din România (Ministerul Integrarii Europene, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Finantelor Publice, Secretariatul General al Guvernului, Cancelaria Primului Ministru, Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Agentia pentru Strategii Guvernamentale). De asemenea, vor fi prezenti si consilierii de pre-aderare care îsi desfasoara activitatea în cadrul proiectelor de twinning din domeniu.

Rolul acestui comitet este de a furniza un cadru organizat pentru discutii si schimb de opinii privind reforma administratiei publice, astfel încât partile sa aiba acelasi nivel al informatiilor si al întelegerii reformelor aflate în desfasurare sau care sunt planificate. Experti din cadrul ministerelor si institutiilor cu atributii în ceea ce priveste tematica analizata în cadrul acestui Comitet au colaborat cu expertii de pre-aderare, cu consilierii primului ministru si cu consultantii pe proiecte relevante din domeniul reformei, la colectarea si redactarea unor informatii cât mai recente, concludente si complete.

Pe parcursul reuniunii vor fi abordate subiecte referitoare la reforma functiei publice, procesul de descentralizare/deconcentrare, procesul legislativ si coordonarea politicilor.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864