închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 3 martie 2008 - Ceremonia de Ónchidere a Proiectului JICA
Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor vã invitã marti, 4 martie 2008, începând cu ora 13.00 la sediul din str.  Apolodor 17, sector 5, la Ceremonia de închidere a Proiectului JICA(Agentia de Cooperare Internationalã a Japoniei) de Cooperare Tehnicã pentru Reducerea Riscului Seismic la Clãdiri si Structuri.
 
La eveniment vor participa dl. Laszlo BORBELY, ministrul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, Excelenta Sa dl. Kanji TSUSHIMA Ambasadorul Japoniei în România  si dl. Kenichi TAKANO, reprezentantul JICA.
 
La ceremonie se vor prezenta rezultatele cooperãrii româno-japoneze în cadrul proiectului JICA desfãsurat în perioada 2002-2008, precum si perspectivele privind o viitoare colaborare tehnicã între Building Research Institute Tsukuba si Centrul National pentru Reducerea Riscului Seismic.
 
Proiectul JICA de Cooperare Tehnicã pentru Reducerea Riscului Seismic la Clãdiri si Structuri a fost semnat în august 2002 de MLPTL în numele Guvernului României si de Agentia de Cooperare Internationalã a Japoniei, în numele Guvernului Japoniei. Scopul Proiectului a fost de a întãri capacitatea de reducere a efectelor cutremurelor asupra clãdirilor. Organizatiile ce implementeazã Proiectul sunt Agentia de Cooperare Internationalã a Japoniei si Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor prin intermediul Centrului National pentru Reducerea Riscului Seismic, CNRRS. Pe perioada Proiectului, 29 ingineri romani au participat la cursuri in Japonia si 38 experti japonezi participa la stagii de transfer de cunostinte în România. Finantarea totalã nerambursabilã asiguratã de JICA în cadrul Proiectului este de aproape 7 milioane de USD.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864