închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 30 iulie 2008 - Întâlnire cu tema „Parteneriat metropolitan national pentru dezvoltarea policentrică si consolidarea competitivitătii României”
Asociatia Metropolitanã Brasov, Zona Metropolitanã Oradea, Zona Metropolitanã Iasi, Zona Metropolitanã Constanta si Sistemul Urban Baia Mare, cu sprijinul Ministerului Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, organizeazã joi, 31 iulie, ora 12.00, la Poiana Brasov, Hotel Piatra Mare, sala de conferinte „Topaz”, întâlnirea cu tema „Parteneriat metropolitan national pentru dezvoltarea policentricã si consolidarea competitivitãtii României”. La întâlnire va participa László BORBÉLY, Ministrul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice.
 
Evenimentul va oferi cadrul de discutie pentru examinarea potentialului de cooperare între zonele metropolitane din România si stimularea asocierii urban-rural, în vederea configurãrii retelei de poli majori de dezvoltare la nivel national. Se urmãreste initierea procesului de configurare a structurii dezvoltãrii policentrice a României prin constituirea Asociatiei Nationale a Zonelor Metropolitane din România, asociatie capabilã sã actioneze ca partener national de dialog pentru o dezvoltare teritorialã competitivã si coerentã, prin implicarea în proiecte strategice de anvergurã teritorialã si cu impact multisectorial.
 
Evenimentul face parte dintr-o serie de demersuri initiate în toamna anului 2007 la Brasov, vizând configurarea retelei de poli majori de dezvoltare, coeziunea teritorialã si dezvoltarea durabilã a României.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864