închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 8 septembrie 2008 - Semnarea protocolului „Dialog pentru Dezvoltare” între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Locuintelor si Societatea Română de Radiodifuziune

Marti, 9 septembrie 2008, va avea loc ceremonia de semnare a protocolului de parteneriat „Dialog pentru Dezvoltare” între Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor si Societatea Românã de Radiodifuziune. Evenimentul va avea loc începând cu ora 13.00 la centrul de presã al SRR, din strada General Berthlot 60-69, Sector 1, Bucuresti, cu participarea ministrului László BORBÉLY si a presedintei SRR, Maria TOGHINA.
 
MDLP si SRR, împreunã cu institutii apartinând mediului academic, în calitate de consultanti, demareazã astfel un proces de informare si consultare publicã, cu scopul intensificãrii dialogului social, cresterii nivelului de participare a populatiei la luarea deciziilor si pentru o mai bunã informare a opiniei publice românesti.

Protocolul creeazã contextul necesar pentru o mai bunã informare a opiniei publice românesti cu privire la: programul de guvernare în domeniul locuirii si dezvoltãrii regionale, obiectivele politicii europene privind coeziunea regionalã si valorificarea resurselor pentru dezvoltare durabilã, obiectivele politicilor de locuire prin care se urmãreste optimizarea valorificãrii spatiului comunitar, respectarea prevederilor vizând combaterea efectelor schimbãrilor climatice si reducerea poluãrii, politicile de asigurare a cresterii economice si a numãrului locurilor de muncã si oportunitãtile privind crearea de parteneriate la nivel local, regional si european.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864