închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 4 mai 2009 - Conferinta de lansare a Programului Operational de Cooperare “Marea Neagră 2007-2013”
Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Locuintei, în calitate de Autoritate Comunã de Management pentru Programul Operational Comun “Marea Neagrã 2007-2013”, organizeazã în perioada 5 - 6 mai a.c. Conferinta de lansare a programului. Evenimentul va avea loc în Sala Rondã a Hotelului Intercontinental începând cu ora 9.30.
 
Programul Operational Comun „Marea Neagra 2007-2013” este finantat de Uniunea Europeanã prin Instrumentul European de Vecinãtate si Parteneriat, Instrumentul pentru Asistentã de Pre-aderare (IPA) si co-finantat de statele participante în program.
 
La eveniment vor fi prezenti oficiali si potentiali beneficiari din cele 10 state participante la program (România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Rusia, Ucraina, Republica  Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia), precum si reprezentanti ai Comisiei Europene si ai altor organizatii internationale active în zona Mãrii Negre.
 
Prima zi va fi dedicatã promovãrii si prezentãrii programului în contextul initiativelor europene si internationale din zona bazinului Mãrii Negre în timp ce a doua zi va fi dedicatã potentialilor beneficiari prin seminarii tematice paralele organizate pe prioritãtile programului pentru generarea ideilor de proiecte si analizarea conditiilor de eligibilitate necesare prezentãrii unor aplicatii viabile.
 
Mai multe informatii despre Programul Operational Comun de Cooperare „Marea Neagrã 2007-2013” si despre desfãsurarea Conferintei pot fi gãsite  pe pagina web a programului: http://www.blacksea-cbc.net/index.php?page=EVENTS
 
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864