închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 20 februarie 2006 - Invitatie seminar „Comunicatii electronice si IT”

PROGRAM - Seminarul Comunicatii Electronice si IT, Bucuresti, 20 februarie 2006

Ministerul Integrarii Europene va invita luni, 20 februarie a.c., la seminarul „Comunicatii electronice si IT” din cadrul campaniei de pregatire a comunitatii de afaceri din Romania pentru integrarea in Uniunea Europeana.

Organizat de catre Ministerul Integrarii Europene si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, seminarul propune dezbaterea unui subiect de actualitate pentru pregatirea agentilor economici in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. 

Specialisti din cadrul Ministerului Integrarii Europene, Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei vor prezenta efectele aderarii la Uniunea Europeana asupra sectorului IT&C, reglementarile in domeniu, oportunitatile de afaceri pentru operatorii nou-intrati pe piata de comunicatii, stadiul informatizarii serviciilor publice, posibilitati de finantare si alte subiecte de interes.

Manifestarea va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, b-dul Octavian Goga nr. 2 (Pasajul Marasesti), sala "Dacia", pe data de 20 februarie a.c., incepand cu orele 9:00.
 

Nota pentru jurnalisti:
Va rugam confirmati participarea la:

BIROUL DE PRESA
Tel: 301 15 17, 301 15 28
e-mail: daniela.taranu@mie.ro

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864