închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Informatii de presa » 29 mai 2006 - Vizita ministrului integrarii europene, Anca Daniela BOAGIU, in Germania
In perioada 31 mai-2 iunie a.c., Anca Daniela BOAGIU, ministrul integrarii europene, va efectua o vizita de lucru in Germania, pentru a prezenta parlamentarilor germani stadiul indeplinirii masurilor asumate de tara noastra in vederea aderarii la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
In cadrul vizitei, ministrul Anca Daniela BOAGIU va avea intrevederi cu Günter GLOSER, secretar de stat pentru afaceri europene in Ministerul Afacerilor Externe german, Christian SCHLAGA, directorul pentru afaceri bilaterale cu statele membre UE din Sudul si Sud-estul Europei, Susanne KASTNER (SPD), vice-presedintele Bundestag, presedintele Grupului parlamentar de prietenie Germania – Romania, Elmar BROCK (CDU), presedintele Comisiei de afaceri externe a PE si Andreas SCHOCKENHOFF, vice-presedintele factiunii CDU/CSU din Bundestag,
 
Miercuri, 31 mai a.c., ministrul integrarii europene va sustine o prelegere cu tema “Romania pe drumul spre UE” in cadrul fundatiei Konrad Adenauer. De asemenea, joi, 1 iunie a.c., Anca Daniela BOAGIU va participa la Ziua Economica 2006, organizata de Consiliul Economic al Uniunii Crestin Democrate (CDU). Evenimentul se bucura de prezenta cancelarului federal, Angela MERKEL, a secretarului adjunct de finante al SUA, Robert M. KIMMITT si alte proeminente persoane din mediul politic si economic european.
 
Vineri, 2 iunie a.c., ministrul integrarii europene participa la conferinta cu titlul Bulgaria si Romania inainte de aderarea la UE. Situatia curenta si provocari”, organizata de Societatea SüdostEuropa si Deutsche Welle.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864