închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 12 iunie 2006 - Lansarea campaniei de constientizare a opiniei publice “E.U. NU DAU SPAGA - E.U. NU IAU SPAGA”

Ministerul Integrarii Europene va invita marti, 13 iunie a.c., incepand cu orele 13.00, sa participati la conferinta de lansare a campaniei de constientizare a opiniei publice “E.U. NU DAU SPAGA - E.U. NU IAU SPAGA”. 
 
Campania, organizata de catre Ministerul Integrarii Europene impreuna cu Ministerul Justitiei si Ministerul Administratiei si Internelor, are ca scop modificarea atitudinii functionarilor publici si a cetatenilor fata de fenomenul denumit „spaga” si informarea lor asupra modalitatilor concrete de combatere a acestui flagel social.
 
La eveniment au fost invitati sa participe, alaturi de Anca Daniela BOAGIU, ministrul integrarii europene, si Monica MACOVEI, ministrul justitiei, Vasile BLAGA, ministrul administratiei si internelor, Jonathan SCHEELE, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Christian ZEILEISSEN, ambasadorul Austriei la Bucuresti, precum si alti reprezentanti ai administratiei centrale, ai corpului diplomatic la Bucuresti, ai societatii civile si ai mass-media.
Evenimentul va avea loc la Hotelul Howard Johnson, sala Platinum, orele 13.00.
 

Nota pentru presa:
Va rugam sa confirmati participarea  la:

Biroul de presa
Tel: 301 15 28
e-mail: daniela.taranu@mie.ro

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864