închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 24 noiembrie 2006 - Ministerul Integrării Europene Si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) vă invită să participati la inaugurarea Centrului de Instruire Si Consultantă pentru Dezvoltare Regională de la Alba Iulia
Ministerul Integrãrii Europene Si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) vã invitã sã participati la inaugurarea Centrului de Instruire si Consultantã pentru Dezvoltare Regionalã de la Alba Iulia, duminicã, 26 noiembrie a.c.
 
Centrul de instruire este înfiintat în cadrul proiectului „Sprijin pentru Agentiile si Consiliile de Dezvoltare Regionalã” derulat de Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare împreunã cu Ministerul Integrãrii Europene.
 
Activitãtile acestui proiect vizeazã întãrirea capacitãtii autoritãtilor locale si a altor categorii de organizatii de a participa in mod eficient la dezvoltarea locala si regionalã si de a implementa proiecte cu finantare din partea Uniunii Europene.
 
În cadrul proiectului sunt prevãzute activitãti referitoare la analiza nevoilor si resurselor privind capacitatea de dezvoltare regionalã si de absorbtie a fondurilor europene în regiunea Centru si elaborarea strategiei de dezvoltare a Centrului de Instruire si Consultantã, acordarea de consultantã si instruire, organizarea unor întâlniri de lucru si a unor schimburi de experientã între organismele relevante pentru dezvoltarea regionalã.
 
Spatiul, personalul si dotãrile necesare pentru buna derulare a activitãtilor Centrului de Instruire si Consultantã sunt puse la dispozitie de Primãria municipiului Alba Iulia în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918”.
 
La inaugurare vor fi prezenti Anca Daniela BOAGIU, ministrul integrãrii europene, Soknan HAN JUNG, coordonator rezident PNUD,  precum si oficialitãti judetene si locale.
 
Evenimentul va avea loc cu începere de la orele 13.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Str. Nicolae Iorga, Nr. 11-13. 
 
Notã pentru jurnalisti:
Vã rugãm confirmati participarea la:
 
BIROUL DE PRESÃ
Tel: 301 15 28,  e-mail: daniela.taranu@mie.ro
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864