închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Modificari privind organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta din 25 august 2010, Hotararea pentru restructurarea si reorganizarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, precum si pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 1631/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Prin Hotararea aprobata in data de 25 august a.c., a fost modificata anexa nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1631/2009 privind structura organizatorica a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Atributiile ministerului au fost completate prin indeplinirea rolului de autoritate nationala responsabila cu elaborarea, coordonarea si implementarea programului pentru definirea si promovarea brandului turistic national si acordarea avizului tehnic de specialitate pentru programele de formare profesionala aferente profesiilor/ocupatiilor din sectorul turism, hotelurilor, restaurantelor, pentru care exista cerinte speciale la organizarea pregatirii profesionale.

La nivelul ministerului, a fost infiintata Directia Generala Turistica, care va gestiona domeniul turismului in integralitatea sa (investitii, promovare, autorizare, control, privatizare si post-privatizare).

Totodata, prin acest act au fost restructurate si desfiintate 10 posturi aferente cabinetelor secretarilor de stat, posturi care se adauga celor 158 restructurate in luna mai a acestui an.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864