Guvernul României - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Stagii de practicaEFECTUAREA STAGIILOR DE PRACTICA ĪN CADRUL MINISTERULUI DEZVOLTARII REGIONALE SI TURISMULUI


I. Studentii sau absolventii īnvatamantului superior care doresc sa efectueze un stagiu de practica īn cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului vor depune la registratura ministerului o cerere adresata conducatorului institutiei (formularul este disponibil pe site-ul ministerului).

Cererea va fi depusa la registratura cu minim 15 zile lucratoare īnaintea perioadei pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica si va cuprinde perioada īn care studentul/absolventul de īnvatamant superior doreste sa efectueze stagiul si domeniul/ domeniile de interes pentru efectuarea stagiului.

La cerere se vor anexa urmatoarele documente:


Īn functie de locurile disponibile pentru stagiile de practica, aplicantii cu dosarele aprobate vor fi anuntati telefonic cu privire la data efectuarii stagiului aprobat.

II.Īn cazul īn care efectuarea stagiului de practica se solicita de catre o institutie de īnvatamant superior, aceasta va depune o cerere la registratura Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, adresata conducatorului institutiei. Cererea va fi depusa la registratura cu cel putin 20 de zile lucratoare īnaintea perioadei pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica si va cuprinde perioada pentru care se solicita efectuarea stagiului, precum si numarul studentilor pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica.

La cerere se vor anexa urmatoarele documente pentru fiecare student pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica:


Īn functie de locurile disponibile pentru stagiile de practica īn perioada solicitata, Directia resurse umane va comunica īn scris institutiei solicitante raspunsul adecvat, respectiv data efectuarii stagiilor aprobate.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon:
0372111457
Documentul se gaseste la adresa http://www.mdrl.ro/index.php?p=203