Guvernul României - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

29 mai 2006 - Vizita ministrului integrarii europene, Anca Daniela BOAGIU, in GermaniaIn perioada 31 mai-2 iunie a.c., Anca Daniela BOAGIU, ministrul integrarii europene, va efectua o vizita de lucru in Germania, pentru a prezenta parlamentarilor germani stadiul indeplinirii masurilor asumate de tara noastra in vederea aderarii la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
In cadrul vizitei, ministrul Anca Daniela BOAGIU va avea intrevederi cu Günter GLOSER, secretar de stat pentru afaceri europene in Ministerul Afacerilor Externe german, Christian SCHLAGA, directorul pentru afaceri bilaterale cu statele membre UE din Sudul si Sud-estul Europei, Susanne KASTNER (SPD), vice-presedintele Bundestag, presedintele Grupului parlamentar de prietenie Germania – Romania, Elmar BROCK (CDU), presedintele Comisiei de afaceri externe a PE si Andreas SCHOCKENHOFF, vice-presedintele factiunii CDU/CSU din Bundestag,
 
Miercuri, 31 mai a.c., ministrul integrarii europene va sustine o prelegere cu tema “Romania pe drumul spre UE” in cadrul fundatiei Konrad Adenauer. De asemenea, joi, 1 iunie a.c., Anca Daniela BOAGIU va participa la Ziua Economica 2006, organizata de Consiliul Economic al Uniunii Crestin Democrate (CDU). Evenimentul se bucura de prezenta cancelarului federal, Angela MERKEL, a secretarului adjunct de finante al SUA, Robert M. KIMMITT si alte proeminente persoane din mediul politic si economic european.
 
Vineri, 2 iunie a.c., ministrul integrarii europene participa la conferinta cu titlul Bulgaria si Romania inainte de aderarea la UE. Situatia curenta si provocari”, organizata de Societatea SüdostEuropa si Deutsche Welle.
Documentul se gaseste la adresa http://www.mdrl.ro/index.php?p=351