Guvernul României - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

31 august 2006 - Festivitatea de inchidere a Scolii de varaMinisterul Integrarii Europene va invita sambata, 2 septembrie a.c., orele 10.00, la festivitatea de inchidere a Scolii de vara cu tema Rolul Romaniei intr-o Europa in schimbare”, care va avea loc la Hotelul Mon Jardin, din Mahmudia, Judetul Tulcea.
 
In perioada 27 august – 2 septembrie 2006, Ministerul Integrarii Europene, in parteneriat cu FUNDATIA ITHAKA, a organizat Scoala de vara cu tema „Rolul Romaniei intr-o Europa in schimbare”, care a avut ca scop aprofundarea, de catre tineri, a informatiilor referitoare la integrarea europeana, institutiile si politicile europene. La cursuri au fost inscrisi 50 de tineri studenti sau masteranzi cu varste intre 18 ani si 26 ani, care au trecut de selectia organizata de Ministerul Integrarii Europene, pe baza CV-ului, scrisorii de intentie si a eseului depus de catre fiecare dintre candidati.

La festivitatea de inchidere a evenimentului va fi prezent ministrul integrarii europene, Anca Daniela BOAGIU, care va inmana diplomele participantilor la cursurile Scolii de vara.

Nota pentru jurnalisti:
Va rugam, confirmati participarea la:

BIROUL DE PRESA
Tel: 301 15 17, 301 15 28
e-mail: daniela.taranu@mie.ro

Documentul se gaseste la adresa http://www.mdrl.ro/index.php?p=438